11 Ekim 2012 Perşembe

PEOPLE REPORT MAG

 
 
Selamün hello Balböcüleri
 
 
People Report Mag adlı bir dergiden kısaca söz etmek istiyorum.
 
İş ve cemiyet hayatı yeni bir dergiyle buluştu.3 Ekimde piyasaya sunulan dergi D&R,Remzi inkılap ve Nezih kitap evlerinde, Yaysat bayilerinde raflarda yerini aldı bildiğim kadarıyla.
112 sayfa 24×33 ebatlarında çıkacak olan dergi, iş ve cemiyet dünyasından insanların iş harici yaşamlarının konu edildiği “kültür ve yaşam” dergisi olarak yayın hayatına başlıyor . Genel Yayın Yönetmeni ve sahibi  Hasan Yediyıldız.
 
People Report her sayfası özenle tasarlanan, içerik konusunda son derece titiz olunan kaliteli bir yaşam ve kültür dergisi olarak okuyucusu ile buluşmaya hazırlanıyor.
 
Benim ,people report mag dergisnden söz etme sebebim kapak konusu :) İlk sayılarında Tarkanı konuk almışlar ve bu beni fazlasıyla mutlu etti.
 
İş dünyasına yönelik yayınlanan dergilerden farklı olarak, People Report’un içinde finans, yönetim, şirketlerin performansları, ekonomik veriler, gibi anlamakta uzmanlık gerektiren konular yer almıyor.
People Report, iş dünyasında başarılı olmuş, kaliteli, kültürlü insanların yaşam biçimlerini takip ediyor. Türk iş dünyasında kilometre taşı olmuş kişi ve kurumların başarı hikayelerini okurları ile paylaşırken nesiller arasında iletişime de aracılık görevini üstleniyor.
Aylık olarak yayınlanacak dergi , her ay yaklaşık 50.000 okura ulaşmayı hedefliyor. Hedef kitlesi ise A ve A Plus sosyo-ekonomik grup.
People Report’e yayın hayatında başarılar diliyor ve derginin ilk sayısında Tarkan’la yapılmış röportajın bir bölümünü yayınlıyoruz.
-Bu yaz, turnenizde yüz binlerce seveninizle buluştunuz, sonrasında Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda üst üste 5 gün konser verdiniz.. Nasıl duygular içindesiniz? Bu konserlerle ilgili neler söylemek istersiniz?
TARKAN:Türkiye’nin dört bir yanından dinleyicimle, sevenlerimle buluşmak, şarkılarla tek yürek olmak tarifi zor, acayip bir duygu..
O sevgi seli, coşku ve binlerce insanla aramızda oluşan enerji müthiş. Kelimeler yetersiz bu duyguları anlatmaya..
En özgür olduğum, en kendim olduğum, en mutlu olduğum yer sahne.. Bunun için doğmuşum..
Ancak beni daha da mutlu eden konserlerime gelen insanların benimle geçirdikleri o 2 saatte zincirlerini kırıp, tabularını yıkıp bi güzel eğlenip, rahatlamaları..
Felekten bir gece çalıp diledikleri gibi olmaları.. Hayatın sıkıntılarından ve stresinden biraz da olsa uzaklaşmaları..
Benim kalbimin kapıları herkese, her türlü sevgiye açık.
Hiç bir ayrım yapmadan, herkese eşit duygularla sahneye çıkıyorum..
Ve karşımda her yaş ve zümreden binlerce insanın bunu hissedip, el ele verip “Bir” olduğunu görmek çok mutluluk verici..
Bu konserler bana olduğu kadar onlara da iyi bir moral oluyor diye düşünüyorum..
 
 
KAYNAK
Medya bey ve people report mag dergisi


6 yorum:

  1. allahım bir adam böyle havalı böyle karizmatik ve böyle içten olur mu olur... bakınız tarkan bakınız enrique :))

    YanıtlaSil
  2. Tarkan'ın kalbimizde ayrı yeri var :)

    YanıtlaSil
  3. İlk sayılarına Tarkan'ı alabilmek vay be :)

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yazsana sen de fikrini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...