11 Nisan 2012 Çarşamba

Kendimce ojeler =)

selamün hello cümleten
Güneş yine bizi terketti :( yerini yağmur bulutlarına bıraktı,ama olsun havalar nasıl olursa olsun bizim enerjimiz yerinde olsun =) hepimiz biliyoruzki ,önümüz yaz,rengarenk,cıvıl cıvıl,pırıl,pırıl günler hepimizi bekliyor önemli olan sağlıklı,huzurlu mutlu olalımda gerisi boş,gerisi hikaye.
Resimde her nekadar güzelliği anlaşılmasada bu tamamen benim profösyönel bir fotoğrafçı olmamamdan kaynaklanıyor buna emin olabilirsiniz.
Bu oje,yakından okadar güzel duruyorki uygulamadan bana hak veremezsiniz bu sebeple uygulayın derim ben en kısa zamanda
ilk olarak benim çok sevdiğim ve sürekli elimin altında bulundurduğum FLORMAR 120 (beyaz) uyguladım,iki kat olarak ,üzerinede yine çok sevdiğim FLORMAR 392 pırıltıların yüzünüze gülümsediği simli oje var ve sonuç ortada bana göre harkulade
Tamam uygulama net olarak kendini göstermesede,resim profösyönel olmasada,illa uygulamışım tırnaklarıma paylaşacam başka yolu yok bunun böyle biline
Bu uygulamada,ilk olarak iki kat FLORMAR 313(siyah) üzerinede yine FLORMAR graffiti G 11 gümüş kullanılmıştır
Kabul ediyorum, resimler konusnda oldukça başarısızım, ama inanın buda çok değişik ve hoş durdu tırnaklarımda çok beğendim çok sevdim sizinlede paylaşim istedim ne yapim  ,paylaşmasaydımda sizi böylesi güzellikten mahrum bıraksaydım yakışırmıydı bana =)

ilk olarak yine her zaman yaptığım gibi iki kat GOLDEN ROSE 110(kahverengimsi) rengi uygulayıp üzerinede,FLORMAR 392 simli ojemi uygulayarak bu sonucu elde ettim .
VE son olarakta dünya şirinem ve beni temsilen bu fotoğrafı paylaşmak istedim sizlerle
SEVGİLERMİZLE MUCUKSS =)


3 yorum:

  1. Oyy oyy yerim ben bu şirin şeyi, çok güzel bir kare gerçekten :) Fotoğraflar net olmasa da ojelerin renkleri çok güzel ;)

    http://busra-erdogan.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. anne ksra bakmasın :)) amaaağ şirineninkıler tam ısıRmalıkk şirinn ayakları en gusel onlarınkısı :=)

    YanıtlaSil

Yazsana sen de fikrini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...