17 Nisan 2012 Salı

BaHaR Işıltıları

Güneşin gülümseyen yüzü =)
Sabahaları kuş cıvıltılarıyla uyanmanın(her ne kadar büyük şehirlerde zor olsada) çok şükürki ben bu sesleri doyasıya yaşayabileceğim bir ilçede tuzlada oturuyorum ve sahile çok yakınım .
Artık ,puslu grilerin yerini renkli ışıltılar alıyor hızla.Doğa,yüzyıllardır usanmadan yaptığı gibi bu baharda göz kamaştırıcı saltanatını seriyor huzurumuza tüm cömertliği ile.
Kış aylarının esaretini geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz son günlerde.Kat kat giyinmekten kurtuluyoruz yavaş yavaş.Pencerenin ardından bakan çocuklar,henüz baharla tanışmamış bebekler bile almaya başladı bu özgürlüğün tadını.Sokaklarda daha çok vakit geçirebilecekler,oyunlar oynayıp,rahatlıkla bisikletlerine binip dolaşabilecekler.Bütün kış bebek büyütmekle meşgul olan anneler herkesten daha heyecanlı...Bol bol yürüyüş yapmanın ,temiz hava almanın ,tazelenmenin tam zamanıdır şimdi!
Aslında,söz etmek istediğim son zamanlarda aldığım ve aldığıma inanılmaz memnun kaldığım bir tencere var.Sekiz yıllık yemek yapan biri olarak ilk kez bir tencerenin potansiyelinden çok memnun kaldım.hem sağlık açısından hem pilavı ve makarnayı özellikle tam kıvamlarında yapışından hele bir karnıyarık yapılıyor bu tencerede yemede yanında yat cinsinden , temizliği çok rahat oluyor bunca yıl teflon kullanmakla inanılmaz hata yapmışım bunu çok geçte olsa anladım.Tek kusuru kapağının sadece cam olmasından dolayı ağır oluşu ama canım her güzelin bir kusuru yokmudur zaten varsın bunu kadar güzel, sağlıklı bir tencereninde kapağı ağır olsun ki kapak kenarlarında çoğu zaman yemek artığı kalır bundaysa öyle bir şey söz konusu dahi değil ,mutfağını yenileyenler yada yeni tencere takımı yada tekli olarak sahip olmak isteyenlerede  şiddettlee tavsiye ederim estetik açıdanda çok şık bir tasarımı var ,renkleride çok güzel ben mavi olanını tercih ettim mavisi bi başka güzel,bebek mavi gibi inşallah serinin tamamınıda en kısa sürede alabilirm

İçinin beyazlığıda çok hoşuma gidiyor bembeyaz tertemiz oohh mis




Cem Ardıç Karnıyarık Tenceresi 24 cm

Cem Ardıç Tencere 22 cm
Sizcede güzeller öyle değilmi? ama güzel olmalarından ziyade çok kullanışlı ve pratik temizleniyorlar
Benim aldığım tencere yani bu resimdede görmüş olduklarınız markası''CEM'' ve iç yüzeyi seramik


6 yorum:

  1. İçi porselen heralde bunların di mi, annem de çok beğeniyo böyle tencereleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok tatlım bu tencerelerin iç yüzeyi seramik

      Sil
  2. Mavi zaten favori rengimdir birde beyazla birleşince harika. Görmemiştim daha önce bunları bir bakmam lazım. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tşk ederim gerçektende hem estetik hem çok kullanışlı temizliği ise çok rahat

      Sil
  3. Rengi de çok güzelmiş Demet'çim güle güle kullan. Bu arada karnıyarıka da pilavada bayılırım ben, biliyor muydun? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayatım sen yeterki gün seç başımın üstünde yerin mutfakta karnıyarık ve pilavın gzüel bir salatan yanına cacığın üstüne tatlın bekliyor olacaktır

      Sil

Yazsana sen de fikrini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...