31 Mart 2012 Cumartesi

Şanslı kedim mimlemiş beni teşekkürler

"Mim" by "şanslı kedim
1- Hayatınızda "artık yok" dediğiniz şeyler var mı? Eskiden bu yana neler değişti sizce? Neleri özlüyorsunuz peki, neleri yad ediyorsunuz? Ya da aklınıza geldiğinde "iyi ki de değişti" dediğiniz şeyler oluyor mu?
Hayatımda yok diyebilmeye hala alışamadığım ,ANNEM yok .Eskiden bu yana okadar çok şey değiştiki annemin yanımda olmıyışıyla,eksildim,gözyaşlarım daha sık akar oldu,okadar çok özlüyorumki annemi ,aramak sesini duymak,dertleşmek,fikrini almak istiyorum,torununu,o çok isteyipte göremediği,ismini daha ben hamile olmadan önce koyduğu torununu sevsin istiyorum,yanımızda olsun istiyorum,kokusunu özlüyorum,sesini duyamasamda,bir mesajla olsun ona kendimi,yaptıklarımı anlatayım istiyorum,eskiden olduğu gibi sıkı sıkı sarılmak sıcaklığını hissettmek istiyorum,birlikte kahvaltılarımız yad ediyorum,sinema keyiflerimizi,tiyatroya gidişlerimizi,analı kızlı her günümüzü özlüyor yad ediyorum,seslensemde sesimi duyuramayacağım,özlesemde kavuşamayacağım,sarılmak istediğimde,kucağım boş kalacak,ziyaret etmek istediğimde beni bir mezar taşı karşılıyacak,bir avuç toprağa ağlıyacağım,anlatacağım,ama tekrar yaşayabildiğimiz hiçbirşeyin devamını yaşayamayacağız annem seni okadar çok seviyorumki mekanın cennet olsun ,yerinde rahat uyu...
ANNEM VE BEN(20 günlük )
2- Hayatınızda neyin değişmesini isterdiniz? Yeni bir eşya, yeni bir hayat ya da yeni bir icat mı istediğiniz? "Hayalimdir.." dediğiniz bir şey söyler misiniz?
Olabilmesi imkansız bir şey isterdim aslında annemin hala yanımda olmasını çok isterdim bunun dışında değişmesini istediğim bir şey yok.Yeni eşya deyince orda dur evimde yenilikler yaptım ama hala almak istediğim yapmak istediğim çok şey var,ben evime bahçeme ,balkonuma pek düşkünümdür,kendimden önce eve alışverişler yaparım sonra bakar,bakar keyiflenirim.İnsanın evi gibisi yok bana göre ,bu sebeple evdeki huzur,zenginlik budur.
Hayalime gelince bir dünya starı olmayı çok isterdim işin açıkcası,buda benim hayalim ne yapim
şanslı kedime çok tşk ediyorum beni mimlediği için ve bende eğer yapmak isterlerse sevdiklerimi mimlemek istiyorum
 duygu şenyürek
cafe nohut
buzdan hayaller
makyaj tutkusu

3 yorum:

  1. Yanıtsız bırakmadığın için teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  2. hayallerinin gerçek olması dileğimle:)
    sevgiler...
    :)

    YanıtlaSil
  3. biri de çıkıp başın saolsun dememiş acını taa içimden derinden hissettim dememiş kalbime dokundu her sözün, acıdı kanadı içim rabbim sana güç versin sabır versin kahrolmanın adıdır annesiz kalmak hayatsız kalmak gibidir :((

    YanıtlaSil

Yazsana sen de fikrini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...