11 Ocak 2013 Cuma

YeNi YıL kArTı

MERHABA
Dünya şirinem.Okula başladı.Tabii ana okulu'na.Okula başlamış olmasının vermiş olduğu büyük bir mutluluk içersinde,sorumluluklarını çok iyi almaya başladı kısa sürede çok şey öğrendi,bende kızımın okullu olmasından onun velisi olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.Sınıfına çok çabuk alıştı,birçok arkadaşı annesinin ardından ağlarken o bana hadi anne ALLAHA emanet ol diyerek gönderiyor.Öğretmeninden ilk gün itibariyle şikayetler almaya başladım ama bana kalırsa öğretmeni şikayet etmek için biraz erken davrandı daha 3,5 yaşında olmayan bir çocuk ve ilk kez okul ortamını yaşıyor kimseyi tanımıyor ve sürekli annesiyle vakit geçiren el bebek gül bebek büyütülmüş ve şımartılmış bir çocuk.Bir bildiği vardır elbet neyse son hastalanmadan önce almaya gittiğimde o akşam tutkuyu ödüllendirmem gerektiğini sınıfta çok iyi olduğunu söylediki daha altıncı günüydü okulda evladımın .Buda gurur verici bir durum oda ayrı bir konu:)
Yeni yıl üzeri olduğu için etkinlikte yeni yıl kartı yapmışlar ve postaneye düzenlenen bir geziyle kartları kendi elleriyle postalamarını sağlamışlar,bende sınıf annesi ,sınıf temsilcisi bir veli olarak yanlarında bulunmaktaydım,o heyecan ve keyifle demy'nin gözünden kareler.
Öğretmeni özlem hanım ve sıranın başında olan,sırada dudurulması imkansıza yakın olana kızım:)
Öğretmen hanım telefonlara sarılmak zorunda kaldı çünkü bizlere bir gün evvelden boş zarf vererek üzerine kendi adreslerimizi yazmamız,zarfların içersine çocuklarımız bizler için hazırlamış olduğu yeni yıl kartlarının konulacağı içersinede posta ücretinin bırakılması belirtilmişti.Zarflar yazılmamış adresler belirtilmemiş olunca özlem hanımda velilere ulaşmak için durumu anlatabilmek için hayli çaba sarf etti.
Sınıf arkadaşı Begüm ile birlikte Begüm altı yaşında bildiğim kadarıyla ve başka bir sınıfa geçicek ama iyi anlaşıyorlar.
 Ve Kızımın kendi elleriyle boyayıp postaya verdiği Yeni Yıl kartı :)

10 yorum:

  1. canım benım hayırlı olsun kuzusunun okul gunlerı allahım uzun saglıklı gunlerını gostersın ınsallah...

    YanıtlaSil
  2. tutkuyu nasıl yetişdirsen artık senın gibi anneyle ancak gurur duyulur cınım ne guzel soz soylemış oyle allaha emanet dıye maşallah! zeka küPünee... ne guzel resım yaPmış oyle maşallah kuzucuğaa yisinler onun bakışını..
    sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşk ederim canım güzel düşüncelerin için

      Sil
  3. Ne şirin bir kart böyle aynı senin fıstık gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tşkler benim içinde inanılmaz anlamlı bir kart

      Sil
  4. :) ayy canıım benimm şuaralar herkes bana baskı yapıyor artık bebeğin olsun diye :) böyle bir kızım olur inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AMİN sağlıklı sıhatli olsunda kendinden bir can nihayetinde okadar çok seveceksinki tarifi imkansız

      Sil
  5. allahım tonton bebek ne güzel bir kart hazırlamış yaaa, mükemmel bir anı olacak büyüdüğünde...

    YanıtlaSil
  6. Aferin Tutku'ya kart yapan elleri dert görmesin inşallah :)

    YanıtlaSil

Yazsana sen de fikrini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...