13 Ocak 2013 Pazar

NElErİ öZlEdİm ( MİM)

MERHABA

Sevgili Deniz'in Yıldızı beni mimlemiş saolsun.Bende bu mimi seve seve yapıcam.
*Annemi özlüyorum :( İnsanın hayatında Annesinin olmaması büyük bir eksiklik,büyük bir yalnızlık.Farklı şehirlerde otursanız bilirsinizki,kavuşacaksınız yada aradığınızda sesini duyacak,ondan haber alacak mutlu olacaksınızdır.telefonda dahi olsa fikirlerine ihtiyacınız vardır ,derteleşeceksinizdir veya birilerini şikayet edeceksinizdir  olmadı zararsız dedikodularla gülüşeceksinizdir .O kadar çok özlüyorum ki ANNEMİ bunu kelimeler yoluyla ifade edebilmem çok güç.Yok artık ve birdaha hiç olamıycak en ihtiyaç duyduğumda arayamayacağım beni en iyi anlayan insan oydu,birbirimize çok benzerdik anlaşırdık,uyuşurduk,zevklerimiz aynıydı.Mekanı cennet olur inşallah,yerinde rahat uyuyordur,toprağı nurla dolsun RABBİM rahmet eylesin.
* Saçlarımın eski halini çok özlüyorum.Yıllardır kendi saç şeklimden hiç uzaklaşmasamda,eskiden daha kabarık,diplerden gelen bir kıvırcıklığım,dalgaları vardı şimdilerdeyse daha sönük daha havasız geliyor saçlarım bana,gerçi ilerleyen yaş itibariylede böyle olması daha doğru belki ama ne bilim işte o zamanlardada şikayet ederdim kabarıklığından daha sönük olsun isterdim,düz fönler çektirirdim.
*Küçüklüğüm'den itibaren yaz tatlini hep gitmişizdir ailece. Okullar kapanır giderdik, okul açılmasına bir hafta kala dönerdik.Sonraki yılar tatillerimiz bu kadar uzun soluklu olmasada yine yılın belirli zamanları en az onbeş gün tatil yapardık buda bana çok iyi gelirdi.Yaz demek tatil demek deniz demek güneşlenmek demektir benim için evlenene kadar 2004 yılına kadarda tatillerimi hiç aksatmadım. 2005 ten sonra maalesef sadece bir kez tatile gidebildik oda 2011 Kıbrıs :( lafı uzattım biliyorum ama içliymişim bu konudan ne yapayım TATİLE GİTMEYİ ÇOK ÖZLÜYORUM .
*Kendi paramı kazanmayı ÖZLÜYORUM okadar önemliki insanın kendi parasını kazanması,kimseye ihtiyaç duymadan hayatını sürdürmesi,dileğini rahatça,özgürce yapabilmesi ''Tırnağın varsa başını kaşırsın ''
*Dilediğim gibi alışveriş yapabilmeyi çok ÖZLÜYORUM . Okadar  uzun zaman olduki her almak istediğimi ertelemeye,vazgeçmeye alıştırdım kendime öncelikler evladım,evin eksikleri ihtiyaçları .
*Çocukluğumu çoook ÖZLÜYORUM
*Tiyatroya gitmeyi çoooook ÖZLEDİM 
* Gezmeyi,seyahat etmeyi çok ÖZLEDİM
 Özlediklerimi biteremeyeceğim sanırım  en iyisi burda bu duruma bir son vereyim.Deniz'in Yıldızına çok teşekkür  ediyorum beni unutmayıpta mimlediği için.Özledikleriniz bu kadar çok olmasın tüm özlemleriniz gerçekleşsin.

7 yorum:

  1. Allah rahmet eylesin annelik zor zanaat vesselam ve evlilikde öyle hepsini gerçekleştirmen dileğimle

    YanıtlaSil
  2. herkezin annesi iyidir ama allah bilir tabi eğer iyilikler yapmıssa tertemiz hesapsız kalbi varsa Orda rahat uyuyorlardır eminim yemyeşildir cennet gibi bekliyorlar işte önemli olan huzurlu bekleyiş azap çekmeden ..
    Gene seyahatler yapıp tiyatrolara gidebilirsin bence canım tatilede gıdebilirsın eşin götürse keşke seni süpriz yapıp :/

    YanıtlaSil
  3. Anneciğin nur içinde yatsın, huzur içinde uyusun. Galiba hepimiz çocukluğumuzu, sorumluluklarımızın olmadığı o eski günleri çok özlüyoruz. Hepsine kavuşamazsın ama gerçekleşmesi mümkün bütün özlediklerine kavuşman dileğiyle Demet'cim :)

    YanıtlaSil
  4. Yazını okurken çok duygulandım.Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın.Bütün özlediğin yapmak istediklerini 2013te yapman dileğiyle:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Gidenler geri gelmiyor maalesef, Nur içinde yatsınlar, mekanları cennet olur inşallah...
    Bu özlemler mimi bir bakıma iyi oldu ama bir bakıma da kötü... Meğer özlediğiminiz ne çok şey varmış. Bunları benliğimize hatırlatmak çok iyi gelmedi bize ama belki bazı özlemlerimizi dindirebiliriz canım...
    Yazını okudum ancak şimdi yorum yazabiliyorum.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yazsana sen de fikrini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...