18 Aralık 2012 Salı

The body shop

Merhabalar
Gıbteyle,imrenerek takip ettiğim bloger arkadaşlarım var.Ben hiç bir zaman öyle olamayacağım:( Zaman problemim var çünkü.Olmuyor,olduramıyorum,Bilgisayarın,yada laptop'un karşısına geçipte vakit ayıramıyorum olmazki böyle canım .Kendime bir anlam veremiyorum fırsat olmuyor, gün yetmiyor yetişenleride burdan tebrik ediyorum hey maşalah herbirinize.
Başlıktanda anlaşıldığı üzre konumuza değinme vaktidir artık.Benim bu markayla tanıştıran sevgili dostum Sevda'nın dünyası'dır.Tanışmış olmaktan büyük bir keyif duymaktayım.Buyakada sevgili dostum sevdayla gezinirken the body shop çıkartması yaparken fotoğrafladığım kareleri sizlerle paylaşmak istiyorum
Şunların güzelliklerine bir bakın ,bakması bile bir başka haz :)
Ayh Ayh Bakarken bile içim açıldı,kokuları evimi sardı
Bunlar benim favori kokularım ama bu mini boy olanları kaldırılacaktı son durum nedir bilemiyorum
OHyy mis bunlar miss :)
Aroma lambalarıda harkulade
The body shop mağazalarında karşılaşmış olduğumuz bu yazıyıda keyifle paylaşmak istedim tercih edilmelerinin en önemli sebeplerinden biride hayvan dostu olmaları ve deneylerini hayvanlar üzerinde test etmemeleri
renk,renk,mutluluk insanın tenine dokunan :)
Beni al,beni al
Makyaj standı ne şahane dimi :)
Ayh AyH  Hepiciğinden istiyorum ben bunların,Ürünlerle ilgili tanıtım postu değildi zaten herbir ürünüyle ilgili detaylı bilgiye sahip değilim sadece çekmiş olduğum fotoğraflarını sizlerle paylaşmak ve bu markayı çok sevdiğimi belirtmek istedim umarım ,bol alıverişli bol the body shoplu bir yıl bizi bekliyordur :)

5 yorum:

  1. en son fotoraftakilere bende bayıldım benimde olsunlar

    YanıtlaSil
  2. cok yakında ordayım bende canım bu kadar olmaz:))kalp kalbe karsıdır misali:))

    YanıtlaSil
  3. ayhh ayhh bende parfumlerın hepisinden hepisini birden istiyoReeee kıZzzzzz bayılıciğim bakındıkçaaa...

    YanıtlaSil
  4. Biliyorsun ben çok severim. Özellikle parfümlerine bayılıyorum. Bir kaç makyaj malzemesi, body butterları, tırnak ile ilgili ürünleri favorim. Zaten kullandığım parfümlerden artık satılmayacaklar var ben yerlerine yenileri buldum bile. Ya %50 ya da 3 al 2 öde olursa alırım ama :)

    YanıtlaSil

Yazsana sen de fikrini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...