9 Kasım 2012 Cuma

Teyzem'de bayram sofrası

ÇOOOK ÖZLEDİM

Uzun zaman oldu bir post hazırlayamadım.Bayram dolayısı ile ailemin yanına kalmaya gittim.Gitmişken aile bireylerini ve arkadaşlarımıda ziyaret ettim.Gezmeden,sohbetten,muhabbetten post yapmaya vakit bulamadım ama post yapılacak çok malzemem oldu işin açıkcası.Bloğumu ve tüm bloger arkadaşlarımı çok özledim.Takip ettiklerimi tek tek dolaşıp neler yapmışlar bir göz atıp ardından yorumlarımı bırakacağım :)
Bayramda teyzeme gittik.Bizim için böyle bir masa hazırlamış,gelde yeme,gelde diyet yap,gelde plates yap ben üstüne üstlük birde kilo alıp döndüm.
Teyzemin kızı aperiko yapmış herbirini lezzetleri şahaneydi,he aperikoda nasıl bir ad öyle derseniz ismi ayfer aslında ama biz ona aperiko deriz :)
Bu fotoğrafta görmüş olduğunuzda benim tabağım henüz tatlılar alınmamış olup tuzlularla yeme yolculuğuna başlamış bulunmaktayım.Güzel bir gün oldu kahveler içildi,tatlılar yendi,eskilere dönüş yapıldı,duygusallaşıldı ve böyleliklede bir bayram ziyareti son buldu.Masamıza konuk olduğunuz için tşkler :)

3 yorum:

  1. uuuu sabah sabah olsa da yesek dedim, afiyet olsun şeker :)

    YanıtlaSil
  2. Harika bir masa olmus. Ellerine saglık teyzenin :)

    YanıtlaSil
  3. Şu poğaça gibi olan şeyden yemek istiyorum şu an çok canım çekti. Ellerine sağlık Aperiko'nun, nefis görünüyor herşey. Masa da harika :) Gördükçe ağzım sulandı :(

    YanıtlaSil

Yazsana sen de fikrini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...